Leveringsvoorwaarden

Right of revocation

Disclaimer
De website www.ruadhifi.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet, maar het kan voorkomen dat niet alle informatie die u zoekt op dat moment actueel, juist en/of volledig is.
Aan de informatie op deze website, inclusief tariefinformatie, kunnen geen rechten worden ontleend. Uitzondering hierop wordt gevormd door de algemene voorwaarden van www.ruadhifi.nlwaaraan rechten kunnen worden ontleend indien ze door u uitdrukkelijk zijn aanvaard bij het plaatsen van een of meer orders. Het is niet toegestaan de productomschrijvingen letterlijk over te nemen te gunste van een soortgelijke website. Niets van deze website mag, al dan niet bewerkt, zonder schriftelijke toestemming van www.ruadhifi.nlworden overgenomen. www.ruadhifi.nl is niet aansprakelijk voor misbruik door derden door copyright beschermde informatie.

Toepasselijkheid
Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij www.ruadhifi.nl gevestigd te Almere, optreedt als verkoper van zaken. Door totstandkoming van een vorm van bovenstaande overeenkomst, accepteert u uitdrukkelijk onze voorwaarden.
Afwijking van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk worden overeengekomen.Andere Algemene voorwaarden, onder welke benaming ook, van klanten van www.ruadhifi.nl (nader te noemen de klant of klanten) zijn niet van toepassing..

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen van www.ruadhifi.nl zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk uit de aanbieding het tegendeel blijkt. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van producten. De in catalogi of andere documentatie van de www.ruadhifi.nl opgenomen gegevens zoals prijzen, specificaties en afbeeldingen zijn aan wijziging onderhevig en binden www.ruadhifi.nl niet, tenzij de gegevens uitdrukkelijk tussen beide partijen zijn overeengekomen.

Apparatuur
Nieuwe nieuwe & en demo apparatuur wordt altijd via de officiële Nederlandse importeur betrokken en valt onder de fabrieks- en/of importeurs garantie. Indien een apparaat binnen de garantietermijn defect raakt, kunt u dit samen met uw aankoopnota in onze winkel ter reparatie aanbieden. Na de garantie termijn moeten wij u helaas de vervoers- en reparatiekosten van de betreffende reparatiedienst in rekening brengen. Uiteraard kunt u het apparaat ook zelf bezorgen op het adres van de reparatiedienst. Dit adres kunt u bij ons, of een willekeurige audio/video zaak bij u in de buurt, opvragen. Overigens zal www.ruadhifi.nl altijd een klacht of verzoek tot service in alle redelijkheid met u trachten af te handelen, om als een betrouwbare partner tussen u als klant en de importeur of fabrikant te staan.
Tevens geldt er een omruilregeling. Als het aangekochte niet naar tevredenheid is, kunt u de producten binnen een week na aankoopdatum omruilen. Uiteraard geldt dit mits de artikelen onbeschadigd zijn, compleet en voorzien van de originele verpakking.
Op gebruikte apparatuur verlenen wij 6 maanden garantie mits anders vermeld.

Aansluiten
Om zeker te zijn dat alle componenten op de juiste wijze met elkaar verbonden worden, kunnen wij de apparatuur voor u desgewenst installeren en controleren.  De kosten voor het installeren en controleren zullen we vooraf met met u bespreken.

Prijzen
De prijzen luiden in Euro, inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Indien de afnemer zich niet in het land van de verzending bevindt, is de afnemer aansprakelijk voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting of invoerrechten.

Betaling
Betaling geschiedt kontant of pinbetaling in de winkel of na een aanbetaling het restant bij aflevering. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een uitgestelde of termijn betalingsregeling via ComfordCard. Vraag hiervoor naar de voorwaarden in onze winkel. Betallingen  via het internet kunnen worden voldaan met Paypal en bankoverschrijving. 

Verzending
Na ontvangst van de betaling wordt het pakket via TNT Post verzonden naar het door u opgegeven adres op het bestelformulier.

Ruilen / retourneren
Stuur binnen 7 dagen een e-mail met het Merk & Typenummer van het artikel die geretourneerd gaan worden naar EMAIL: ruadhifi@gmail.com
En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de verdere afhandeling.

 

Back

Shopping cart

You do not have any products in your shopping cart yet.

Welcome back!

e-mail address:
Password:
Forgot your password?

Newsletter subscription

e-mail address:

Bestsellers

01. Klipsch RW-10D Bass Reflex 10 inch 260 Watt 28-120 Hz DCS contro

MSRP 599,00
your price 299,00
excl. Shipping costs

02. GRADO Silver +1

MSRP 139,00
your price 129,00
excl. Shipping costs

03. KLIPSCH RS-62 luidsprekerset

MSRP 799,00
your price 598,00
excl. Shipping costs

04. KLIPSCH WC-24 Centerluidspreker

MSRP 499,00
your price 199,00
excl. Shipping costs

05. MONSTER CABLE Reference 2 1 mtr

MSRP 205,00
your price 159,00
excl. Shipping costs

06. RUADHIFI Cable Subwoofer kabel

MSRP 39,00
your price 29,00
excl. Shipping costs

07. DENON DL-304 LOW Output

599,00
excl. Shipping costs

08. SONY TA-VA8ES (occ. 6 maanden garantie)

349,00
excl. Shipping costs

09. All-Purpose Record Cleaner

31,00
excl. Shipping costs

10. New Jersey Sound NJA760 380+380W Stereo Eindversterker

MSRP 199,00
your price 179,00
excl. Shipping costs

Customer group


Customer group: Guest

Manufacturer

Parse Time: 0.141s