PIONEER SC-LX73 THX

PIONEER SC-LX73 THX
Zoom image

MSRP 1.799,00
your price 1.399,00

excl. Shipping costs

Shipping time: 3-4 Days

Product no.: SC-LX73
PIONEER SC-LX73 THX

Uitstekende componenten voor uitstekende prestaties

3D: Game, Movie, BroadcastMet eindeloze AV-opties en de beste componenten voor een krachtige (7 x 180W) versterking is de SC-LX73 ideaal voor iedereen die een krachtige ouput en vebluffende audio- en videokwaliteit verlangt.

Als je voor een LX Series-receiver kiest, kies je voor een systeem dat met de grootste aandacht werd samengesteld. Het toestel gebruikt Direct Energy HD-versterkers, gebaseerd op de ICEpower klasse D-technologie. De ingenieurs van de bekende AIR Studios zorgen voor een nauwkeurige inspectie en fine-tuning. Zo is alles wat je hoort puur en zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

De nieuwste HD audio- en surroundformaten worden ondersteund. x.v.Colour en Deep Colour garanderen een voortreffelijke videokwaliteit. De receiver is met HDMI 1.4a ook geschikt voor 3D content. Video's in standaard definitie kunnen opgewaardeerd worden tot 1080p (HD).

Talrijke aansluitmogelijkheden

Sluit tot 6 bronnen aan via HDMI (inclusief 1 ingang vooraan) en geniet van de voordelen van 2 HDMI-uitgangen – door bijvoorbeeld een tweede scherm of projector aan te sluiten.

Bovendien kun je je draagbare muziekbibliotheek in goede kwaliteit beluisteren door de rechtstreekse digitale verbinding met je iPod of iPhone en de Advanced Sound Retriever die gecomprimeerde muziek opwaardeert. Dankzij onze iControlAV-applicatie kun je de receiver zelfs bedienen met je iPhone of iPod Touch (als de receiver geïntegreerd is in je draadloze thuisnetwerk).

Je kunt streamen met Bluetooth – onze Sound Retriever AIR herstelt de geluidskwaliteit die verloren is gegaan tijdens de overdracht. Een adapter is inbegrepen.

Met onze intuïtieve GUI (Graphical User Interface) kun je het systeem gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

PIONEER SC-LX73 THX PIONEER SC-LX73 THX PIONEER SC-LX73 THX

This Product was added to our catalogue on Thursday 26 July, 2012.

Shopping cart

You do not have any products in your shopping cart yet.

Welcome back!

e-mail address:
Password:
Forgot your password?

Newsletter subscription

e-mail address:

Customer group


Customer group: Guest

Manufacturer information

PIONEER
PIONEER
More products

Manufacturer

Parse Time: 0.113s