PIONEER S-81C-K DEMO Centerluidspreker met Garantie

PIONEER S-81C-K DEMO Centerluidspreker met Garantie
Zoom image

MSRP 1.199,00
your price 798,00

excl. Shipping costs

Shipping time: 3-4 Days

Product no.: S-81C-K
PIONEER S-81C-K DEMO Centerluidspreker met Garantie

PIONEER S-81C-K DEMO Centerluidspreker met Garantie

 

Pioneer S-81C-K De hoeksteen van de “Series 8”-meerkanaalsoplossing

Concentric Drivers Titanium HSDOM Aramid Cones Woofer Linear Circuit Rounded Cabinet Phase ControlDe Pioneer S-81C 3-weg centrale luidspreker werd ontworpen en gebouwd door ons Speaker Design Centre in Parijs en is uitgerust met een concentrische tweeter-/mediumdriver die een heldere en realistische weergave van soundtracks op centrale kanalen garandeert. Het geluid komt recht uit je scherm.

Alle luidsprekers van de “Series 8” zijn gebouwd met uitsluitend kwaliteitsmaterialen: gaande van de houten roosters, kasten en voetstukken tot de aramide kegels van de woofers en de titanium koepels van de tweeters.

De tijdsuitlijning van de akoestische golven die door de drivers geproduceerd worden, het brede frequentiebereik, de lineariteit van de woofers en de stevige constructie van de kast garanderen een uiterst precieze weergave van het geluidsbeeld en het geluidsveld, zonder verkleuring.

Onze technici en designers hebben het delicate evenwicht tussen vorm en functionaliteit gevonden: de integratie van een magnetisch rooster en stevige aluminium randen benadrukt het elegante en slanke silhouet van de kasten van de “Series 8” en helpt geluidsdiffractie te elimineren.
 

This Product was added to our catalogue on Friday 12 October, 2012.

Shopping cart

You do not have any products in your shopping cart yet.

Welcome back!

e-mail address:
Password:
Forgot your password?

Newsletter subscription

e-mail address:

Customer group


Customer group: Guest

Manufacturer information

PIONEER
PIONEER
More products

Manufacturer

Parse Time: 0.107s