HY-PE Netfilter

HY-PE Netfilter
Zoom image

179,00

excl. Shipping costs

Shipping time: 3-4 Days

Product no.: HY-PE
HY-PE Netfilter
De Hy-pe is niet zomaar een filter, maar liefst vijf trappen zorgen ervoor dat de netspanning ontdaan wordt van alle verstorende elementen. Met de Hy-pe kun je weer van de muziek genieten !
In theorie is de netspanning een pure sinus met een frequentie van 50Hz. In praktijk bevinden zich op deze sinus korte pulsen of spikes met een amplitude van soms wel meer dan 1000 Volt. Deze vervuiling wordt door andere gebruikers zoals schakelende voedingen, grote elektrolieten of motoren veroorzaakt omdat deze gebruikers grote stromen trekken voor zeer korte momenten. Door de plotselinge stijging en daling van de spanning wordt er een serie hoogfrequente frequenties geintroduceerd die kunnen reiken tot in het megahertz-spectrum.
De voeding van de meeste apparaten kan deze storing niet onderdrukken omdat de pulsen zich een capacitieve weg zoeken door de voeding. De overzetverhouding van een transformator geldt dan ook niet voor dit soort storingen. Het gevolg is dat de puls zijn vernietigende energie behoudt terwijl de sinusvormige spanning omlaag wordt getransformeerd.
De Hy-pe is geen spike-protector, het is een state-of-the-art systeem dat alle storingen in de netspanning weg neemt. De Hy-pe is een vijf-traps filter, opgebouwd uit vijf trappen met elk een eigen funktie.
a)
Een stroonbeveiliging beschermt uw systeem en de Hy-pe zelf tegen te hoge langdurige stromen.
b)
Het hoog frequent filter rond de pulsen af en neemt zo de hoogste frequentie komponenten van de storing weg.
c)
De restanten van de hoogfrequente pulsen worden omgezet in warmte door een energie absorber.
d)
De laagfrequente storing wordt nu uit de spanning gefilterd
e)
Het restant van de laagfrequente storingen wordt nu in warmte omgezet door een tweede energy-absorber.
Het resultaat is een puur en schoon sinusvormig signaal dat geen of weinig storende elementen meer bevat.

De Hy-pe is een kompakt en makkelijk te installeren systeem dat eenvoudig tussen de netkabel en het apparaat wordt geplaatst. De uitgangskabel is zo kort mogelijk gehouden zodat deze zo weinig mogelijk storing van de omgeving op pikt. De input voor de netspanning is een apparaatstekker zoals ook vaak op goede audioapparatuur wordt gevonden. Als inputkabel gebruikt U de netkabel die eerst in Uw audioapparaat zat gestoken. U plaatst de Hy-pe dus in feite tussen Uw oude netkabel en uw audio apparaat.
Voor het beste resultaat raden we U aan een goede afgeschermde netkabel te gebruiken, deze heeft minder strooiveld en geeft dus een beter resultaat.
HY-PE Netfilter

This Product was added to our catalogue on Saturday 28 July, 2012.

Shopping cart

You do not have any products in your shopping cart yet.

Welcome back!

e-mail address:
Password:
Forgot your password?

Newsletter subscription

e-mail address:

Customer group


Customer group: Guest

Manufacturer information

Manufacturer

Parse Time: 0.123s